Blodtryksmåling

”Få målt dit blodtryk!”
Blodtryksmåling i tilknytning til ”Elsk Hjerte”-kampagne.
Det er vigtigt at være opmærksom på sit blodtryk. Mange mennesker går rundt uden at kende det, og et konstant forhøjet blodtryk kan pludselig vise sig at være fatalt for helbredet. Ligeledes er det vigtigt at være opmærksom på sit kolesteroltal. Forhøjet blodtryk øger risikoen for åreforsnævring, og dermed øges risikoen for blodprop i hjertet og hjernen. På længere sigt betyder for højt blodtryk også, at man har øget risiko for at få hjerneblødning samt hjerte- og nyresvigt. Det vil Hjerteforeningen gerne sætte fokus på. I den anledning har Hjerteforeningen Sæby indgået et samarbejde med Sæby Apotek. Her vil repræsentanter for Hjerteforeningen Sæby være til stede et par timer, hvor det er muligt ganske gratis at få målt sit blodtryk samt få gode råd med på vejen. Målingen kan være en indikator for, om blodtrykket måske er for højt og derfor kræver nærmere behandling hos lægen.

Ingen tilmelding; bare mød op.
Pris: gratis

Sæby Apotek