Foredrag af Silas Holst ”Mit liv i regnbuen”.

Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19,00

Foredrag af Silas Holst ”Mit liv i regnbuen”.

Silas Holst er ambassadør for Hjerteforeningen, men er især kendt som danser og skuespiller, men også far i en regnbuefamilie. Den utraditionelle levevis giver stor mening i Silas’ liv. Han er den ene far i en regnbuefamilie, der foruden Silas består af hans tidligere ægtemand Johannes Nymark, veninden Louise Mahnkopf, fællesbarnet Maggie My og familiehunden Batman.

I foredraget sætter han regnbuefamilien som familiekonstellation ind i en bredere kontekst.

Mobning fyldte meget i Silas Holsts unge år, og foredraget tager derfor afsæt i hans egne oplevelser med mobning som teenager. Og vil hans datter Maggie nu blive et oplagt mobbeoffer, som følge af sin familiebaggrund? Et emne, der desværre stadigvæk er meget aktuelt for mange børn og unge. Mobning i form af verbale udgydelser og udelukkelse fra fællesskabet.

Sted: Manegen Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby

Bemærk: dørene til salen åbnes præcis kl. 18,30!!!

Hjerteforeningen holder foredraget i samarbejde med FOF-Vendsyssel.

Pris: 100 kr. Billetter bestilles på tlf. 70255050 eller på www.fof.dk/vendsyssel

Manegen Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby
person